DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

  Nuselská smečka aneb O nás

Tyhle stránky jsou věnovány jedné na první pohled nesourodé, zevnitř ale velmi kompatibilní smečce. Tvoří ji dva psi, kokršpaněl Benji (narozen 2007) a jezevčík Viggo (narozen 2011). Společně s paničkou Lucií bydlí v malém bytě v Praze, jejich vášní ale je lov, kterému se také věnují. Jsme v mysliveckém sdružení kousek za Prahou, kde se účastníme honů, naháněk, ale samozřejmě i běžného mysliveckého života. Občas se vyskytneme i na nějaké té výstavě, ale až tak jsme tomu nepropadli. Benji cvičíval i poslušnost a agility, k poslušnosti se občas vrátíme na nějakém tom závodě. Hlavně ale normálně žijeme, respektive žijeme tak, že takřka vše je přizpůsobeno psům, takže navzdory životu v Praze jsou skoro každý den dvě tři hodiny v lese, na dovolené se jezdí jen po Čechách a ideálně na výcviky, víkendy jsou zásadně psí - kdo jste pejskař, znáte to. A protože kolem sebe máme další podobně postižené jedince, je ten náš "psí život" hrozně fajn. O tom, co podnikáme, kde a co cvičíme a jak se vůbec máme, se dočtete na těchto stránkách.

Oba kluci jsou uchovnění. Protože jsem spokojená jak s jejich povahou, tak zdravím a vzhledem, nabízíme krytí :

Benji Idol´s Heritage

DKK 0/0, PRA-prcd A - clear , FN clear, Český šampion, 4 x CAC, resCAC, 2 x CWC, BOB, Krajský vítěz, resBIS working cocker, ZV I.cena, BZ, PZ, ZOP


Viggo alias Bodláček z Floriánova panství - CAC, Krajský  vítěz 2x, ZV I.cena, ZN 84 b, BZ I.cena, LZ. Váha 4,6 kg, OH 33 cm (jezevčík trpasličí drsnosrstý)